Skriv ut

Om Blå Fugl

 

 

Blå Fugl ble startet som en omreisende virksomhet høsten 1999.  Etter hvert ble  varelageret så stort at det ble vanskelig å reise rundt og vi fikk lokaler i Sandvika i januar 2002. 
Vi lå temmelig bortgjemt, men folk fant oss.  Etter hvert ble vårt lille butikklokale i minste laget, og høsten 2006 flyttet vi inn i et større lokale i samme bygg, og kom da rundt på forsiden slik at vi er blitt noe lettere å finne. 
Innehaveren av Blå Fugl er tidligere danser i Operaballetten (nå Nasjonalballetten), og har i over 25 år undervist i ballett ved en videregående skole i Oslo.  Du vil finne mange av våre produkter på disse sidene.  Har du spørsmål om våre produkter eller om det er noe du savner så ta kontakt med oss – vi hjelper deg gjerne.

 

 

Skoler

Vi besøker gjerne skoler i Østlandsområdet med et utvalg av våre produkter.  Vi kan komme ettermiddag/kveld, eller lørdag og søndag.  Ta kontakt for nærmere avtale. Hvis en skole ønsker å kjøpe inn en større mengde treningstøy eller sko for å selge videre til sine elever – ta kontakt, så blir vi enige om pris. 

Vi forhandler også kostymer fra Leo's Dancewear, Grishko, Body Wrappers, Curtain Call Costumes og The Gifted Dancer.  Det er forholdsvis lang bestillingstid på kostymer, du må beregne fra 6-10 uker.